Páteční meníčka v okolí Václavského náměstí v Praze přehledně na jednom místě.

po út st čt so ne
restaurant photo

Šenkovna Pub

ŠENKOVNA je vinárna přímo v centru Prahy s výbornou dopravní dostupností a rozmanitou kuchyní šéfkuchaře Jana Papršteina. a jeho týmu. Místo určené pro obchodní setkání, romantické posezení ve dvou, či bouřlivý večírek. V letním období můžete posedět na letní zahrádce, která je v klidném vnitrobl...

Sokolská 1788/60, Praha 11 - 14 0.7 km 4.6
Polévka
Čočková s uzeninou
45 Kč
Hlavní jídlo
Sekaná pečeně 200 g, bramborová kaše, znojemská okurka
168 Kč
Hlavní jídlo
Bramborové noky s kuřecím masem 100 g, hříbky, špenátem a g. padano
178 Kč
Hlavní jídlo
Jehněčí pljeskavice 200 g, čerstvý salátek, ajvar, pita chléb
198 Kč
Vegetariánské jídlo
Rozpečený camembert 100 g s brusinkami, hranolky a salátek
178 Kč
Specialita týdne
Hovězí Angus French burger, camembert, hranolky, majo
198 Kč
restaurant photo

Restaurace Hybernská

Zahradní restaurace s pocitvou českou kuchyní včetně steaků, burgerů a další bohatou nabídkou. Na výčepu máme tankové pivo společně s širokou nabídkou vín a dalšími alkoholickými i nealkoholickými nápoji. Ve všední dny nabízíme bohaté polední menu a vybírat můžete také ze stálého jídelního lístku.

Hybernská 1003/14, Praha 10:45 - 14:30 0.9 km 4.5
Polévky
DRŮBEŽÍ KALDOUN - zahuštěná polévka s kořenovou zeleninou, smetanou a droby (1,7,3,9)
45 Kč
Polévky
MORAVSKÁ CIBULAČKA - s bílým vínem, sýrem, zašlehaným vejcem (3,7,9)
45 Kč
Spodní kuchyně
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO S NÁDIVKOU - na másle pečené kuřecí stehno, podávané s žemlovou nádivkou, šťáva z výpeku a zelenými fazolovými lusky (1,3,7)
144 Kč
Spodní kuchyně
GULÁŠ PRAŽSKÉHO UZENÁŘE - z hovězího karabáčku s pečenou cibulí, párkem, strouhaným křenem a houskovým knedlíkem (1,3,7)
154 Kč
Spodní kuchyně
KRŮTA TIKKA MASALA - smažené kousky krůtích prsou marinovaných v jogurtu a omáčce z chilli, kokosového mléka, garam masala, česneku, kurkumy a rajčatového pyré s pečenou jasmínovou rýží (7,1)
149 Kč
Spodní kuchyně
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA - smažená vepřová panenka s česnekem a hořčici, podávaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10)
165 Kč
Spodní kuchyně
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE - marinovaná v pivu, podávaná se šťávou z výpeku, pečenými bramborami a fazolovými lusky (1.7.10)
149 Kč
Spodní kuchyně
HLÍVA S KŘENOVKOU - smetanová omáčka s čerstvým křenem, dvěma vařenými vejci, restovanou hlívou ústřičnou a bramborami grenaille (1,7,3)
144 Kč
Horní kuchyně
KUŘECÍ STEAK S BROSKVÍ - kuřecí steak zapečený s broskví, sýrem eidam, hranolkami a rajčatovou majonézou s uzenou paptikou (1,7)
149 Kč
Horní kuchyně
STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ DUROC 250 G - s krémovou smetanovou omáčkou s bílým vínem a šalvějí, bramborovými lívanci a svazkovou karotkou (1,7)
185 Kč
restaurant photo

Sia restaurant

Asijské menu restaurace Sia vychází z tradičních receptů, postupů a technologií, které jsme obohatili o zkušenosti a nápady mezinárodního týmu šéfkuchaře Jiřího Štifta. Pod jeho vedením v něm spolupracují kuchaři z Indonésie, Nepálu, Indie, Vietnamu, Thajska, Malajsie, z Moravy i Číny.

V celnici 1034/6, Praha 11:30 - 14:30 1.1 km 4.7
Polévka
Indická rajčatová polévka s čočkou, chléb pappadum (7)
68 Kč
Dim sum, Buns and Rolls
Jarní závitky s hovězím masem, hoisin omáčka - 4ks (1A,3,6,11,14)
195 Kč
Gril
Kao Kha Moo - Jasmínová rýže s thajským dušeným vepřovým masem, vařené vejce, nakládané zelí, kyselá a ostrá omáčka (1A,4,6,11,14)
189 Kč
Wok
Korejské hovězí Bulgogi s kimchi a jasmínovou rýží (1A,6,11)
199 Kč